Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet
Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

Tjørnager

Det er en lun juniaften, og I sidder på terrassen med et glas kølig hvidvin. Ungerne leger i gårdhaven, aftensolen leger i træerne, og I er godt trætte efter en cykeltur i skoven i eftermiddags. I aften skal I i biografen i Hadsten, og i morgen står programmet på en smuttur med toget til Aarhus. Det her er fantastisk, og det er jeres nye liv i Hadsten. Velkommen.

Den hyggelige stationsby Hadsten 20 minutter nord for Aarhus er en perle for store og små. Byen ligger i en naturskøn smeltevandsdal og er perfekt til børnefamilier, der vil bo i grønne omgivelser tæt på Aarhus.
Tjoernager_forhave_B702

Børnene i centrum

Hadsten er i høj grad en by, hvor børnene er i centrum. Til de mindre børn tilbyder Favrskov Kommune plads hos en dagplejer eller i et vuggestueafsnit i en af byens integrerede institutioner, og der er pasningsgaranti fra barnets 26. uge.
Når barnet fylder tre år, er barnet garanteret en plads i en af byens
børnehaver eller integrerede institutioner. Og når skolealderen banker på, har Hadsten tre folkeskoler, hvoraf de to går hele vejen fra 0-9. klasse. Den nærmeste skole ligger blot 700 meter fra boligerne i Tjørnager.

Indkøb i massevis

I Hadsten kan I købe alt, som familien skal bruge i hverdagen. Byen har både Netto, Kvickly, Rema1000 og Fakta, og dertil kommer en lang række specialforretninger i bymidten og i butikscentret Hadsten Centret.
Hvilken by af den størrelse kan for eksempel smykke sig af egen isenkræmmer, tøjforretninger, blomsterhandler, optiker, smykkebutik, Matas, farvehandler, skobutik, sportsforretning og byggemarked? Nej, vel?
Tjoernager_terrasse_B702

Optimale rammer

Boligerne går mod bølgen af minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Derimod er målet at skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet med lysindfald, funktionalitet og husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning.

Stor rumlighed

En loftshøjde på 3 meter skaber en rumlighed, som understøttes af høje dobbeltdøre til stuen og store vinduespartier ud mod haven. Den høje loftshøjde fortsætter ind i hjertet af boligen i form af det store køkken-alrum, der bliver samlingspunktet for masser af hyggelige timer i selskab med familie og venner.
De praktiske parketgulve er velegnede til en aktiv livsstil og skaber med forskellige nuancer et flot farvespil, der står godt til det flotte lysindfald i stuen. Der er desuden gulvvarme med individuelle termostater i alle rum i boligen, så de smukke gulvflader ikke skæmmes af synlige radiatorer.

Vedligeholdsfrie materialer

Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.
Alle materialer er valgt, så de kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge tiden på hinanden, venner og fritidsinteresser i stedet. Alle boliger har carport med redskabsskur.

Tryk på et af billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse

Forhave
Terrasse
Bad
Køkken/alrum
Stue

Ideelt til børnefamilier

IDEALHUSEs 7 boliger i Tjørnager får et æstetisk udtryk, der med de hyggelige haver passer perfekt ind i de grønne omgivelser. Boligerne kan vælges i størrelser på 130-150 kvadratmeter alt efter behov, og de første familier forventes at flytte ind i foråret 2017. Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter ud fra en idé om at lade arkitekturen gå nye veje. Målet er at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv, og som er med til at skabe livskvalitet for børn og voksne.

  • Boligerne fås fra 120 – 170 m2
  • Betaling ved indflytning
  • Carport med redskabsskur inkluderet
  • Boligerne tilpasses dine ønsker
  • Fleksibelt på alle måder
  • Minimum af vedligehold

Plantegninger

I bestemmer selv, hvordan jeres bolig skal indrettes. Hvilket rum skal være boligens kerne? Skal der være en kontorniche? Vil I have et walk-in-closet? Eller et viktualierum? Det er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter I jeres bolig, så den lever op til jeres drøm. Nedenfor er vist de 5 grundmoduler der arbejdes ud fra.

Beliggenhed

Tjoernager_beliggenhed

Æstetik og harmoni

Boligerne er designet til det 21. århundrede. De fritliggende huse har et æstetisk udtryk, som passer perfekt til ind i de grønne omgivelser, så der skabes en samlet harmoni med resten af området.

Boligerne er tegnet af ud fra en idé om at lade arkitekturen gå nye veje. Målet er at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv, og som skaber med livskvalitet for børn og voksne.

Optimale rammer
Boligerne i Tjørnager går mod bølgen af minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne.

Derimod er målet at skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet med lysindfald, funktionalitet og husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning.

Stor rumlighed
En loftshøjde på 3 meter skaber en rumlighed, som understøttes af høje dobbeltdøre til stuen og store vinduespartier ud mod haven. De afskærmede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, selvom naboerne er lige om hjørnet. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Boligerne i Tjørnager er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter, så deres æstetiske udtryk passer perfekt ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni.

I boligerne går arkitekturen nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv. Målet har været at skabe et funktionelt rum, der ikke bare er fire vægge og et tag, men som derimod skaber livskvalitet for børn og voksne.

Boligerne går mod tidens minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Derimod er målet at skabe de optimale rammer for familien ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning. De overdækkede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, mens børnene leger i gårdhaven. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Minimal vedligeholdelse
Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum. Materialerne kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge tiden på hinanden, børnene og fritidsinteresser i stedet.

Share on FacebookShare on LinkedInPin on Pinterest

Comments are closed.