Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Bolig til topkarakter i grønne omgivelser

Boligerne i området Baastrup Lund i den grønne bydel Skovby Nygaard vest for Aarhus har været særdeles populære, siden de blev sat til salg i 2015. Men hvordan ser husene ud indeni? Direktør Jimmi Grouleff fra Idealhuse inviterer her indenfor i områdets udstillingshus, der er på 140 kvadratmeter.
“Som man kan se, har vi brugt meget energi på at skabe rene linjer i arkitekturen med lækre materialer og gennemtænkte farvevalg. Her er ingen nemme løsninger, og vi har faktisk gjort det svært for os selv ved at have arkitektoniske detaljer, som komplicerer byggeriet. Eksempelvis forskellige fremspring og vinduernes sålbænke, der er lavet af zink,” siger Jimmi Grouleff.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-1

Sol det meste af dagen
Udstillingshuset ligger på en 500 kvadratmeter stor grund med terrasser mod syd og vest, hvilket giver sol det meste af dagen. Det er bygget af gulgrå sten fra Strøjer Tegl og har Velfac-vinduer.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-2

”Alle boligerne i Baastrup Lund er forskellige, fordi køberne selv bestemmer materialer, rumopdeling og indretning. Men udstillingshuset opsummerer mange af købernes foretrukne valg, hvor eksempelvis den gulgrå sten kombineret med grå zink og mørkegrå vinduer er den mest populære,” fortæller Jimmi Grouleff.
I Baastrup Lund kan man vælge mellem fire hustyper, hvor udstillingshuset er af den såkaldte vinkeltype. Der kan desuden vælges mellem tre materialepakker, der er designet, så de matcher indbyrdes på tværs af huse og hustyper.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-4

Køkken-alrum er husets hjerte
Det centrale rum i huset er det åbne køkken-alrum, der er lyst, rummeligt og med en høj kvalitet i materialer og køkkenelementer.
”I gamle dage var stuen det vigtigste rum, men i dag er køkken-alrummet en boligs hjerte, ikke mindst hvis man har børn. Her kan mor og far lave mad eller læse avis, mens børnene laver lektier, spiller iPad eller leger. I boligen har vi prøvet at holde indretningen minimalistisk og givet det masser af plads, ligesom alle materialer er af høj kvalitet,” siger Jimmi Grouleff.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-5

Køkken-alrummet er bygget op omkring en central køkken-ø og har elementer fra Svane Køkkenet og hårde hvidevarer fra Siemens. Lokalet kan uden problemer rumme 20 personer, hvis der er børnefødselsdag eller familiefest på programmet.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-6

Perfekt til børnefamilier
Udstillingshuset har to badeværelser, individuelt styret gulvvarme og et praktisk indrettet bryggers med vaskesøjle. Dertil kommer to børneværelser på 11,5 kvadratmeter og et soveværelse på 12 kvadratmeter.

Arkitektur-i-topklasse-vest-for-Aarhus-7

”Udstillingshuset har som resten af boligerne i Baastrup Lund en indretning og størrelse, der er perfekt til ikke mindst børnefamilier. Beliggenheden herude er også meget attraktiv, fordi Aarhus kan nås på 20 minutter, ligesom skoler, hal og institutioner ligger få hundrede meter væk og kan nås af sikre stier. Der er ingen tvivl om, at boligområdet er et af de mest attraktive i Østjylland lige nu,” slutter Jimmi Grouleff.

Vil du besøge udstillingshuset i Baastrup Lund? Så ring til Jimmi Grouleff på 4040 9988

Hvad?

Et vinkelhus på 140 kvm. med gul-grå sten og en grund på 500 kvm.

Hvor?

Baastrup Lund, Skovby-Galten

Comments are closed.