Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Baastrup Lund – Udsigtshuse

Jeres nye drømmebolig vest for Aarhus

Kvalitet i hverdagen, med vægt på æstetik, funktionalitet og livskvalitet, opføres boligerne i velkendte byggematerialer af god kvalitet. Her har vi lagt vægt på minimal vedligeholdelse, så du kan bruge tiden på familien, venner og fritidsinteresser.

0840_Udsigt_Bag

Med et hus i boligområdet Baastrup Lund i det voksende byområde Skovby- Galten vest for Aarhus ligger alting lige om hjørnet. Motorvejen mod Aarhus og Silkeborg fanger I på to minutter, og I kan køre til Aarhus på 20 minutter og Silkeborg på 20 minutter. Busrute 113 sender jer nemt og bekvemt til Aarhus og Silkeborg hver halve time, og en kommende lynbus mod Aarhus vil gøre det endnu hurtigere at besøge den østjyske hovedstad. Inden for en årrække kommer der også letbane mod Aarhus.

I nærheden af Baastrup Lund er der masser af pasningstilbud, skoler og fritidsaktiviteter, som kan nås på cykel eller gåben uden at skulle krydse trafikerede veje. Der er blot 900 meter til en integreret institution med plads til 200 børn, og der er kun lidt mere til børnehaver og dagplejere i Galten. Hvis I er til det friske børneliv i en naturbørnehave, ligger der en i Sjelle knap 3 kilometer væk.

Når skolelivet står for døren for familiens unge poder, ligger der hele fire skoler med 0. til 9. klassetrin i cykelafstand fra Baastrup Lund. Skovby Skolen ligger 850 meter væk, Galten Friskole ligger 1.000 meter væk, Gyvelhøjskolen ligger 1.500 meter væk, og Den Frie Hestehaveskole ligger 2.800 meter væk.

Med en bolig i Baastrup Lund får I rige muligheder for at dyrke sport og motion. Der er mindre end 300 meter til de nærliggende boldbaner og idrætsanlæg, der netop har fået spritnye kunstgræsbaner. En nyanlagt asfaltsti gør det hurtigt og nemt for børn og voksne at drøne direkte ned til de sportslige udfoldelser. Både Skovby og Galten byder desuden på masser af indkøbsmuligheder. Rema 1000 i Skovby ligger lige uden for Baastrup Lund, og i Galten finder du alt fra SuperBrugsen og Fakta til apotek, bank, bager, byggemarked, dyrehandel, optiker, tøjbutikker og meget mere.

Tryk på et af billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse

0840 Udsigt Bag
0840 Udsigt Front
BL Gaardhuse Stue
BL Gaardhuse Front Opt2
BL Gaardhuse Bag Opt2
BL Gaardhus Koekken

Fleksibelt på alle måder

I Baastrup Lund har I mulighed for at få lige den bolig, familien drømmer om. Boligområdet får tre typer fritliggende huse og en række gårdhavehuse, som alle kan vælges i størrelser på 130- 170 kvadratmeter alt efter behov.

Hvis I er et par eller en lille familie med begrænset pladsbehov, kan et mindre gårdhavehus med to værelser og et soveværelse være den rette løsning, mens et stort fritliggende hus kan være en løsning til familien med tre børn og behov for flere rum.

Boligens indretning og arkitektur kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. I samråd med vores arkitekt og rådgiver kan I eksempelvis få flyttet vægge, vinduer eller rettet andre indvendige detaljer, hvis der er behov for det. Hvis I køber et af de fritliggende huse, har I mulighed for at vælge en jordfarvet, sandfarvet eller stenfarvet materialepakke.

Materialepakken dækker over farver og materialer på murværk, vinduer, carport, tag og zink. De tre materialepakker er designet, så de sammen er med til at skabe et på én gang varieret og harmonisk udtryk for Baastrup Lund som helhed. Materialerne er valgt, så de kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge tiden på hinanden, venner og fritidsinteresser i stedet. Alle boliger har carport med redskabsskur.

 • Udsigtshuse fås fra 130 – 170 m2
 • Carport med redskabsskur inkluderet
 • Boligerne tilpasses dine ønsker
 • Betaling ved indflytning
 • 450 meter til skole
 • 250 meter til Idræt
 • 550 meter til offentlig transport
 • 650 meter til indkøb
 • 18 minutter til Århus
 • 21 minutter til Silkeborg
 • 33 minutter til Randers
 • 35 minutter til Horsens

Plantegninger

I bestemmer selv, hvordan jeres bolig skal indrettes. Hvilket rum skal være boligens kerne? Skal der være en kontorniche? Vil I have et walk-in-closet? Eller et viktualierum? Det er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter I jeres bolig, så den lever op til jeres drøm. Nedenfor er vist de 5 grundmoduler der arbejdes ud fra.

Beliggenhed

Om Baastrup Lund og området

Boligområdet Baastrup Lund ligger i grønne omgivelser i den sydlige del af den voksende bydel Skovby Nygaard, der forbinder de to byer Skovby og Galten. Fuldt udbygget får Skovby Nygaard 450 boliger, der kommer til at ligge midt i den imponerede natur præget af vilde engområder, storslåede græsningsskove og rislende bække.

Skovby Nygaard er ikke kun et område på papiret. 200 grunde er allerede solgt til familier, der vil forene drømmen om en enkel tilværelse i frisk luft og åbne vidder med et trygt familieliv. Over 100 familier er flyttet ind, og der bygges lige nu på fuld kraft i Skovby Nygaard for at gøre plads til flere børn og voksne.

For at tilbyde pasning til de nye børnefamilier har kommunen for nyligt etableret en integreret institution med plads til 200 børn i Galten.

Vest for Baastrup Lund etableres en grøn kile, der strækker sig i bløde buer op gennem Skovby Nygaard og skaber sammenhæng mellem husene. Der kommer også rekreative arealer med plads til fritidsaktiviteter og et integreret stisystem, så børn og voksne i endnu højere grad end i dag kan færdes frit i området uden at krydse trafikerede veje. Skovby Nygaard ejes af landmanden Jørgen Baastrup Nielsen.

Baastrup Lund er opkaldt efter hans oldefar Carl Baastrup, der var med til at grundlægge Galten & Omegns Bank i 1911.

Æstetik og harmoni

Baastrup Lund er boliger designet til det 21. århundrede. De fritliggende huse og gårdhavehuse er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter specifikt til Baastrup Lund, så deres æstetiske udtryk passer perfekt til ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni.

Et hus er ikke kun fire vægge, men derimod et funktionelt rum, der skaber livskvalitet for børn og voksne. I Baastrup Lund går
arkitekturen nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv.

Boligerne i Baastrup Lund går mod bølgen af minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Derimod er målet at skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning. De afskærmede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, selvom naboerne er lige om hjørnet. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.

Rev-bl1-1

Comments are closed.