Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Boligreportager

Boligreportager er en ny side hvor vi løbende vil komme med reportager fra boliger som går mod eller med strømmen arkitekttonisk eller indretningsmæssigt træder frem.

Spritny drømmebolig i Ry

Spritny drømmebolig i Ry

Da familien Jeritslev skulle flytte fra Fyn til Østjylland på grund af arbejde, var gode råd dyre. For hvor skulle familien bosætte sig? Valget faldt på en spritny bolig på 160 kvadratmeter i kvarteret Kildebjerg Ry, der ligger på toppen af byen Ry 20 minutter kørsel vest for Aarhus.

Læs mere

Arkitektur i topklasse vest for Aarhus

Arkitektur i topklasse vest for Aarhus

Boligerne i området Baastrup Lund i den grønne bydel Skovby Nygaard vest for Aarhus har været særdeles populære, siden de blev sat til salg i 2015. Men hvordan ser husene ud indeni? Direktør Jimmi Grouleff fra Idealhuse inviterer her indenfor i områdets udstillingshus.

Læs mere

Bolig til topkarakter i Skovby-Galten

Bolig til topkarakter i Skovby-Galten

”Der er ingen tvivl om, at boligen i Baastrup Lund får karakteren 10 ud af en skala på 10.” Sådan siger den 32-årige Trine Kristensen, der sammen med sin kæreste Peter i november 2016 flyttede ind i et spritnyt hus i boligområdet Baastrup Lund mellem Skovby og Galten vest for Aarhus.

Læs mere