Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Baastrup Lund

Boligerne har en høj kvalitet

Boligerne har en høj kvalitet

Mads (35), Rikke (35) og Emil (5)

”Boligerne har en høj kvalitet. Det var perfekt for os, at vi ikke skulle træffe alle mulige beslutninger, men at Idealhuse havde truffet nogle valg på forhånd. Samtidig havde vi stor indflydelse på eksempelvis køkkenet og rumdelingen, og vi fik god rådgivning til at vælge det rigtige. Vi har altid været lidt forelskede i området, fordi det ligger lækkert og har en rigtig god placering i forhold til skole, sportshal og stisystem. Her efter godt et halvt år i huset er vi stadig vildt glade for det. Vores søn kan cykle i skole på 5 minutter, og vi andre kan være i Aarhus på 20 minutter, fordi der kun er 5 minutter til motorvejen.”

Mads, Rikke og Emil flyttede fra Skovby til Baastrup Lund i maj 2016. De har valgt et Længe-hus på 138 kvm. med grå sten og en grund på 510 kvm.

Der er gjort noget ud af arkitekturen

Der er gjort noget ud af arkitekturen

Charlotte (41), Hans(52), Viktor (18) og Villads (8)

”Der er gjort mere ud af arkitektur og materialer end i en almindelig bolig, og det er en stor fordel. Samtidig er det et stort plus, at grundene ikke er så store, at man skal bruge al sin fritid på at passe haven. Vi har sat stor pris på, at man kan være med til at præge ruminddelingen i huset, uden at det koster ekstra. For eksempel har vi ændret inddelingen i den separat børneafdeling. Vi har også fået et viktualierum, som vi er rigtigt glade for. Med skolebørn er det desuden genialt, at skolen kan nås let og sikkert med stisystemerne, og at idrætshallen ligger blot 100 meter væk. Vi er meget glade for at bo her.”

Familien Skøtt flyttede fra Skovby til Baastrup Lund i marts 2016. De har valgt et Vinkel-hus på 140 kvm. i røde sten og en grund på 515 kvm.

Fedt med individuelle huse

Fedt med individuelle huse

Steffen (33), Lene (32) og William (3)

”Det er fedt, at det er individuelle huse i stedet for klassiske rækkehuse, fordi det giver mere luft. Boligerne ligger perfekt i forhold til børnehaven, som ligger få hundrede meter væk og er let at cykle til via stisystemet. Det giver en stor tryghed, at vores søn ikke skal over en masse veje, når han skal i børnehave og senere i skole. Samtidig ligger idrætsanlægget kun tre minutter væk, hvilket er perfekt, hvis man skal spille fodbold. Det har været rigtigt dejligt at flytte herud, og vi anbefaler helt klart at andre at gøre det samme. Det er et superområde.”

Familien er flyttet fra Aarhus C til Baastrup Lund i november 2016. De har købt et Længe-hus på 130 kvm. med gule sten og en grund på 500 kvadratmeter.

Byggeriet er kørt på skinner

Byggeriet er kørt på skinner

Trine (31) og Peter (36)

”Med Idealhuse køber man en pakke med rig mulighed for at sætte sig eget præg på boligen. Det var perfekt til os, fordi vi ikke havde mod på at købe en grund, finde en bygherre og indhente priser. Vi arbejder i Aarhus og Silkeborg, og derfor ligger Baastrup Lund perfekt, fordi det er nemt at komme til motorvejen. Det er fedt, at kommer et stort grønt område i midten af boligområdet, og vi har allerede fået et godt sammenhold med naboerne, selvom vi først er flyttet ind for nylig. Selve byggeriet er også kørt på skinner, og vi har været meget tilfreds med processen.”

Trine og Peter flyttede fra Brabrand til Baastrup Lund i november 2016. De har valgt et Box-hus på 152 kvm. med grå sten og en grund på 504 kvm.

Den bolig vi altid har drømt om

Den bolig vi altid har drømt om

Charlotte (43), Tyge (42), Caroline (14) og Andreas (14)

”Da vi så huset, tænkte vi: Her er den bolig, vi altid har drømt om. Beliggenheden er supergod med skolen lige om hjørnet, og med to fodboldgale teenagere i huset er det ideelt, at idrætshallen ligger 2 minutter væk. Vi er ikke specielt haveagtige, og derfor er det perfekt, at grunden ikke er så stor. Det tiltaler os meget, at alle har en interesse i at lære de andre at kende og bygge nogle traditioner op, fordi det er et nybyggerkvarter. Vi bor på verdens bedste vej, vores børn er faldet godt til i skolen, og vi voksne nyder godt af indimellem at drøne de 20 minutter ind til Aarhus til en koncert og en øl på en café.”

Familien flyttede fra Ans til Baastrup Lund i april 2016. De er flyttet ind i et Box-hus på 130 kvm. med gule sten og en grund på 500 kvm

Skolen ligger lige om hjørnet

Skolen ligger lige om hjørnet

Familie med mor på (27), far (29) og børn på 3 og 1

”Vi faldt med det samme for, at skolen ligger så tæt på boligerne. Vi har faktisk ikke set andre udstykninger, hvor skolen ligger så tæt på som her. Boligområdet vokser sammen med Galten, der har masser af butikker og indkøbsmuligheder, og det er fedt, at grundene er lidt mindre, fordi det giver et tæt naboskab. Alle naboer er nye, så alle er interesserede i at lære hinanden at kende. Det er en stor fordel, at det er nemt at komme til motorvejen, og vi glæder os til, der kommer et stort, grønt område i midten af boligområdet med masser af plads til aktiviteter.”

Familien flyttede fra Risskov til Baastrup Lund i juni 2016. De har købt et Box-hus på 140 kvm. med gule sten og en grund på 530 kvm.

Vessø Vænge

Arkitekturen tiltalte mig meget

Arkitekturen tiltalte mig meget

Henriette R. Bundgaard (48)

”Husets arkitektur tiltalte mig meget. Asymmetrien i tagkonstruktionen og de stramme linjer får det til at fremstå særdeles flot, og den store højde indenfor med loft til kip giver huset et anderledes udtryk end de fleste andre boliger. Havens størrelse er perfekt til mig, og det var fint, at jeg kunne sætte mit personlige præg på inddelingen af rummene. Beliggenheden i naturskønne omgivelser tæt på skov, sø og motorvej bliver desuden ikke bedre.”

Henriette har købt en bolig på 130 kvm. og på en grund på 650 kvm. Hun flytter ind i januar 2017.

Stor indflydelse på indretningen

Stor indflydelse på indretningen

Anne-Grethe Nielsen (62) og Jens Larsen (65)

”Vi faldt uden tvivl for den spændende arkitektur. Huset ligner ikke andre boliger, og det har nogle interessante vinkler og materialer, som ligger langt ud over den sædvanlige standard. Selvom det teknisk set er et rækkehus, ligger det frit, og det giver mere plads og mulighed for at forlænge huset. Vi går meget op i madlavning, og det var perfekt, at vi havde stor indflydelse på indretningen af køkkenet og kunne etablere et viktualierum. Dertil kommer, at hele naturen i og omkring Ry er fantastisk.”

Anne-Grethe og Jens har købt et hus på 133 kvm. på en grund på 450 kvm. De flytter ind i marts 2017.

Et personligt hus af høj kvalitet

Et personligt hus af høj kvalitet

Thomas (37), Rikke (41), Falk (3), Jarl (2)

”Huset har en spændende arkitektur med et ”skæv” gavl og loft til kip, hvilket giver masser af lys og luft. Der er tænkt over tingene, og materialerne har en høj kvalitet. Det var fedt, at vi uden ekstra omkostninger selv kunne bestemme ruminddelingen og give det vores personlige præg. Omgivelserne er fantastiske med flot natur hele vejen rundt og masser af legekammerater i nærheden. Derudover har Ry en god skole, et godt stisystem og en god sportshal, som vi uden tvivl får stort gavn af, når børnene bliver større.”

Familien har købt en bolig på 140 kvm. på en grund på 446 kvm. i Vessø Vænge. De flytter ind den 15. februar.