Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Præstelunden

Velkommen til jeres nye liv i Odder

Vil I bo i hjertet af naturen med byen lige om hjørnet? Så er et hus i Præstelunden i den sydlige del af Odder lige noget for jer. Det nye boligområde får 80 boliger, der alle kommer til at ligge i grønne omgivelser tæt på skoven og med flot udsigt over åbne vidder.

De arkitekttegnede boliger ligger i den sydlige del af Præstelunden, og der er byggestart i august 2016. Dermed kan I flytte ind allerede i slutningen af 2016 eller i begyndelsen af 2017.0871_Cam_Ext_Back

Trygt familieliv

Præstelunden er opkaldt efter en lille skov nord for området og bliver opdelt i en række mindre enheder, der forbindes af lukkede, grønne boligveje. Fællesskabet er i højsædet i byens nye boligområde, der danner en perfekt ramme om et trygt familieliv for store og små.
Skolerne i Odder ligger 1-2 kilometer fra Præstelunden, og den nærmeste daginstitution ligger 1 kilometer væk. Alle kan de nås sikkert og trygt gennem byens udbredte stisystemer.

0871_Cam_Dining_Alternative_Final

Tæt på det hele

Beliggenheden er helt perfekt. Præstelunden ligger 1,5 kilometer fra byens centrale torv og 1,3 kilometer fra Odder Station. I har masser af indkøbsmuligheder lige om hjørnet og kan eksempelvis købe ind til aftensmaden i Danmarks største Kvickly, der kan nås på få minutter på cykel.

Hvis I har lyst til en tur i det grønne eller blot har behov for at lufte hunden, kan I gøre det i et sammenhængende grønt område, der etableres nord og øst for Præstelunden. Som beboere har I direkte adgang til området gennem en række grønne kiler.

Tryk på et af billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse

0871 Cam Kitchen Final White
0871 Cam Dining Final
0871 Cam Bad Idealhuse Bad
0871 Cam Dining Alternative Final
0871 Cam Kitchen Final Black

Ideelt til børnefamilier

FLEKSIBELT PÅ ALLE MÅDER
I Præstelunden har I mulighed for at få lige den bolig, familien drømmer om. Boligområdet får tre typer fritliggende huse, som alle kan vælges i størrelser på 130-180 kvadratmeter alt efter behov.

Boligens indretning og arkitektur kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. I samråd med vores arkitekt og rådgiver kan I eksempelvis få flyttet vægge, vinduer eller rettet andre indvendige detaljer, hvis der er behov for det.

0871_Cam_Ext_Front

  • Boligerne fås fra 120 – 170 m2
  • Betal hus og grund ved aflevering
  • Carport med redskabsskur inkluderet
  • Boligerne tilpasses dine ønsker
  • Fleksibelt på alle måder
  • Minimum af vedligehold

Plantegninger

I bestemmer selv, hvordan jeres bolig skal indrettes. Hvilket rum skal være boligens kerne? Skal der være en kontorniche? Vil I have et walk-in-closet? Eller et viktualierum? Det er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter I jeres bolig, så den lever op til jeres drøm. Nedenfor er vist de 5 grundmoduler der arbejdes ud fra.

Beliggenhed

PL-Beliggenhed-web

Æstetik og harmoni

Boligerne er designet til det 21. århundrede. De fritliggende huse har et æstetisk udtryk, som passer perfekt til ind i de grønne omgivelser, så der skabes en samlet harmoni med resten af området.

Boligerne er tegnet af ud fra en idé om at lade arkitekturen gå nye veje. Målet er at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv, og som skaber med livskvalitet for børn og voksne.

Optimale rammer
Boligerne i Præstelunden går mod bølgen af minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne.

Derimod er målet at skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet med lysindfald, funktionalitet og husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning.

Stor rumlighed
En loftshøjde på 3 meter skaber en rumlighed, som understøttes af høje dobbeltdøre til stuen og store vinduespartier ud mod haven. De afskærmede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, selvom naboerne er lige om hjørnet. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Boligerne i Præstelunden er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter specifikt til boligområdet, så deres æstetiske udtryk passer perfekt ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni.

I boligerne går arkitekturen nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv. Målet har været at skabe et funktionelt rum, der ikke bare er fire vægge og et tag, men som derimod skaber livskvalitet for børn og voksne.

Boligerne går mod tidens minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Derimod er målet at skabe de optimale rammer for familien ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning. De overdækkede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, mens børnene leger i gårdhaven. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Minimal vedligeholdelse
Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum. Materialerne kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge tiden på hinanden, børnene og fritidsinteresser i stedet.

Comments are closed.