Huse med holdninger

Skovsangervej

6 Funkishuse syd for Aarhus, perfekt for både store og små

Det er en lun sommeraften, og I sidder på terrassen med et glas kølig hvidvin. Ungerne leger i haven, aftensolen leger i træerne, og I er godt trætte efter en lang gåtur i skoven i eftermiddags. I aften skal I til koncert i Skanderborg, og i morgen står programmet på en shoppingtur med toget til Aarhus. Det her er fantastisk, og det er jeres nye liv på Skovsangervej. Velkommen.V02_1029_01_EXT_Front_01_V04

15 minutter til Aarhus

Med en bolig på Skovsangervej er I tæt på alting. Bymidten i Skanderborg ligger 5 minutters kørsel væk, og via den nærliggende motorvejsafkørsel kan I køre til Aarhus C på 15 minutter. I den sydlige retning kan Horsens nås på under 25 minutter.

InterCity-toget til Aarhus fra stationen i Skanderborg tager blot 12 minutter, og der er togafgange op mod seks gange i timen i dagtimerne. Fra Stilling går der desuden bus direkte til Aarhus op til tre gange i timen, hvilket tager godt 25 minutter.V02_1029_03_EXT_Birdseye_V04

Skovsangervej er et boligområde med 18 boliger, der kommer til at ligge i naturskønne omgivelser 15 minutters kørsel syd for Aarhus. Boligområdet ligger i den spirende bydel Anebjerg mellem Skanderborg og Stilling, der fuldt udbygget kan få op mod 900 boliger.

Skovsangervej omkredses af et kuperet terræn, som giver mulighed for masser af fritidsaktiviteter lige fra udfordrende mountainbikeløb til hyggelige gåture med familien. Badestranden ved Stilling Sø ligger 2 kilometer væk, og det fredede område Pilbrodalen er med rislende bække, bløde bakker og stejle skråninger perfekt til udflugter og løbeture.

En grøn bydel

Bydelen Anebjerg bliver en af Østjyllands grønneste og får en række boligklynger med skovområder, naturarealer og bække. Målet er at skabe en bæredygtig og varieret bydel, hvor der er let adgang fra alle bydelens boligklynger til den omgivende natur.

I de kommende år vil kommunen plante endnu mere skov i og omkring bydelen. Dels for at beskytte drikkevandet, dels for skabe en grøn forbindelse til resten af Østjylland til gavn for både dyr og mennesker.V02_1029_04_INT_Kitchen_V03

Ideelt til børnefamilier

Vi har I samråd med vores arkitekt sørget for en gennemtænkt planløsning på 130 kvadratmeter og de overordnede arkitektoniske rammer som er placeret på en grund på 350 kvadratmeter.De 6 arkitekttegnede funkishuse er perfekte til børnefamilier, der får god plads til familiens yngste uden at skulle bruge tid på at passe hus og have.

Boligerne opføres med stilren arkitektur af kvalitetsmaterialer, der skaber et perfekt samspil med den omgivende natur. Boligerne får egen gårdhave og en sydvendt terrasse, som er perfekt til både morgenkaffen og grillmaden om aftenen, ligesom de får carport og redskabsrum.

V02_1029_06_INT_1sal_Stue_01_V04

  • Boligerne er 130 m2
  • Tagterrasse er inkluderet
  • Carport med redskabsskur inkluderet
  • Mulighed for selv at vælge materialer
  • Fleksibelt på alle måder
  • Minimum af vedligehold

Plantegninger


Beliggenhed

Skovsangervej er perfekt for både store og små

De nærmeste daginstitutioner ligger få hundrede meter væk, og Stilling Skole kan nås på cykel eller gåben på få minutter ad sikre stisystemer. Der er også trygge stier til skolerne i Skanderborg, som ligger 2-3 kilometer fra Skovsangervej.

Skanderborg Kommune har frit skolevalg og pasningsgaranti for børn, fra de er 26 uger gamle. Når børnene går ud af skolen, har Skanderborg både gymnasium, VUC og handelsskole, der alle ligger et par kilometer fra Skovsangervej.

Få én på opleveren

I Skanderborg kan familien få én på opleveren året rundt. I kan gå til koncerter, på café og i biografen, og i Kulturhuset Skanderborg er der masser af foredrag, koncerter, udstillinger og events for store og små.

Senest er åbnet det nye fælleshus Skanderborg Fælled, der huser kommunens rådhus og en stor dobbelthal med plads til 2.000 tilskuere. Fælleshuset ligger kun godt 1 kilometer fra Skovsangervej og lægger blandt andet hus til koncerter og ligakampe i håndbold. Bygningen har også et attraktivt udemiljø med kunstgræsbaner, parkourområde, legeplads, shelters, beachvolleybane og en amfibiescene.

Fra fodbold til vandski

Stilling har et rigt foreningsliv, som danner rammen for masser af socialt samvær for børn og voksne. Byens sportsforening holder til på Stilling Skole, hvor den byder på alt fra håndbold, badminton og fodbold til eget motionscenter. Byen har også en aktiv borgerforening, der afholder forskellige arrangementer.

Som noget ret usædvanligt har byen sin egen vandskiklub, der holder til på Stilling Sø. Klubben er den eneste, der i visse perioder har lov til at sejle på søen. Resten af året er det muligt at bade i søen, der har egen badestrand.

Indkøb lige om hjørnet

Fra Skovsangervej behøver man ikke køre mange kilometer, når der skal handles ind. I Stilling ligger en stor SuperBrugsen og en Kiwi Minipris få minutter væk, og i Skanderborg er der både Rema1000, Aldi og Spar.

Skanderborg har også en lang række specialforretninger lige fra sportsbutik, tøjforretninger og legetøjsbutik til optiker, apotek og banker. Derudover kan alle shoppingmulighederne i Aarhus C nås på få minutter med toget fra Skanderborg Station.

Æstetik og harmoni

De 18 boliger på Skovsangervej er designet til det 21. århundrede. Det æstetiske udtryk passer perfekt til de naturskønne omgivelser, og de tre boligtyper skaber en samlet harmoni med det kuperede terræn.

Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter ud fra en idé om at lade arkitekturen gå nye veje. Målet er at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv, og som skaber med livskvalitet for børn og voksne.

Optimale rammer

Boligerne ved Skovsangervej går mod bølgen af minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne.

Derimod er målet at skabe de optimale rammer for det levede liv ved at arbejde målrettet med lysindfald, funktionalitet og husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning.

Stor rummelighed

Sammenhæng mellem køkken/alrum og stue skaber en føelse af rumlighed, som understøttes store vinduespartier ud mod haven. De afskærmede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, selvom naboerne er lige om hjørnet. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk. Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum.

SSV-oversigtskort

Comments are closed.