Boliger med fokus på æstetik og funktionalitet

Ved Højene

7 fritliggende boliger i naturskønt boligområde på toppen af Ry

Forestil jer at bo i en arkitekttegnet bolig midt i naturen med masser af fritidstilbud uden for døren. Med kun 25 minutters kørsel til Aarhus, vel at mærke. I det børnevenlige boligområde, Ved Højene, i stationsbyen Ry vest for Aarhus kan jeres drøm blive til virkelighed. Er I klar til at sige goddag til jeres nye liv?

25 minutter til Aarhus
Med en bolig på Ved Højene bor I midt i det grønne, men I bor også tæt på resten af verden. Butikkerne og de mange kulturelle tilbud i Aarhus C kan nås i bil på 25 minutter eller i tog på 30 minutter, og Silkeborg kan nås på 20 minutter i bil eller 15 minutter i tog. Der kører tog hver halve time mod Aarhus og Silkeborg, og Ry ligger få minutters kørsel fra motorvejsnettet. Dermed kan I let og hurtigt komme til byer som Herning, Vejle eller Randers.

0871_Cam_Dining_Alternative_Final

Indkøb og idræt lige om hjørnet
Med bopæl i Ry bliver I en del af et velfungerende lokalsamfund med masser af muligheder lige uden for døren. Byen har mange dagligvarebutikker, specialbutikker, foreninger og kunstklubber, ligesom byen har egen biograf, der viser de nyeste danske og internationale film.
I Ry Hallerne, få minutters cykling fra, Ved Højene, kan I give den gas med alt fra fodbold til tennis, og i 2015 får byen en 1.000 kvadratmeter stor multihal med springhal, motorikområde og egen café. Ry har desuden for nylig fået en 18 hullers golfbane, hvor I kan få motion og nyde den smukke natur på samme tid. Hvis I køber bolig eller grund på Ved Højene i 2015, får I et gratis prøvemedlemsskab af golfklubben.

Tryk på et af billederne nedenfor for at se dem i stor størrelse

0871 Cam Kitchen Final White
0871 Cam Dining Final
0871 Cam Bad Idealhuse Bad
0871 Cam Dining Alternative Final
0871 Cam Kitchen Final Black

Ideelt til børnefamilier

De 7 arkitekttegnede boliger er på 130-160 kvadratmeter og får grunde på 450-550 kvadratmeter. Boligerne er perfekte til børnefamilier, der får god plads til familiens yngste uden at skulle bruge tid på at passe hus og have.

Boligerne opføres med stilren arkitektur af kvalitetsmaterialer, der skaber et perfekt samspil med den omgivende natur. Boligerne får egen gårdhave og en sydvendt terrasse, som er perfekt til både morgenkaffen og grillmaden om aftenen, ligesom de får carport og redskabsrum.

Indretning og arkitektur kan tilpasses jeres ønsker inden for de overordnede arkitektoniske rammer. I samråd med vores arkitekt og rådgiver kan I eksempelvis få flyttet vægge, vinduer eller rettet andre indvendige detaljer, hvis der er behov for det.

0871_Cam_Ext_Front

  • Boligerne fås fra 120 – 170 m2
  • Gårdhave er inkluderet
  • Carport med redskabsskur inkluderet
  • Boligerne tilpasses dine ønsker
  • Fleksibelt på alle måder
  • Minimum af vedligehold

Plantegninger

I bestemmer selv, hvordan jeres bolig skal indrettes. Hvilket rum skal være boligens kerne? Skal der være en kontorniche? Vil I have et walk-in-closet? Eller et viktualierum? Det er op til jer. Sammen med vores arkitekt indretter I jeres bolig, så den lever op til jeres drøm. Nedenfor er vist de 5 grundmoduler der arbejdes ud fra.

Beliggenhed

VV-Beliggenhedsplan

Om Ved Højene og området

Midt i naturen og tæt på alting er det du får med en bolig på, Ved Højene i den smukke stationsby Ry vest for Aarhus kommer I til at bo omgivet af skøn natur, så langt øjet rækker. Landsdelen kaldes ikke uden grund Søhøjlandet og præges af søer, skove og ikke mindst Gudenåen, som tiltrækker kanosejlere fra hele landet.

Den flotte natur giver mulighed for alle aktiviteter lige fra hyggelige vandreture til hæsblæsende ridt med mountainbike i skovene. Knudsø ligger få minutters cykling fra Ved Højene og indbyder til sejlads med kano og kajak, ligesom den nærliggende badestrand Sønder Ege Strand giver mulighed for en svømmetur. Lystbådehavnen i Ry ligger også i gåafstand, hvis I har mod på at sejle i større skala.

Ry er med pasningsgaranti og otte velfungerende daginstitutioner børnenes by. Den nærmeste daginstitution ligger blot 800 meter fra Ved Højene og den lokale skole, Mølleskolen, der har 0-10. klassetrin, ligger kun godt et par kilometers cykling væk. Der er sikre stisystemer hele vejen fra Ved Højene til skolen, så I kan roligt sende børnene afsted uden at bekymre jer om trafikken.

Uden for skoletiden er der masser af aktiviteter for både mindre og større børn i Ry. Der er idrætsforeninger for enhver smag, og i Ry Hallerne kan ungerne give den gas med fodbold, håndbold, volleyball, badminton, tennis og meget mere. Hvis I køber bolig eller grund på Ved Højene, får I et gratis kontingent det første år til fodbold- og håndboldklubben.

Æstetik og harmoni

Ved Højene er tegnet af arkitektfirmaet NODO Arkitekter specifikt til boligområdet, så deres æstetiske udtryk passer perfekt ind i de grønne omgivelser og skaber en samlet harmoni.

I boligerne går arkitekturen nye veje for at give boligerne en unik atmosfære og en indretning, som på én gang understøtter fællesskab og privatliv. Målet har været at skabe et funktionelt rum, der ikke bare er fire vægge og et tag, men som derimod skaber livskvalitet for børn og voksne.

Boligerne går mod tidens minimalistiske byggerier ved ikke kun at fokusere på at få mest muligt ud af kvadratmeterne. Derimod er målet at skabe de optimale rammer for familien ved at arbejde målrettet med alt fra lysindfald og funktionalitet til husets samspil med udearealerne. Eksempelvis har flere af boligerne pauserum og sænkede vinduer med siddenicher, som giver mulighed for samvær og afslapning. De overdækkede terrasser giver boligerne et udendørs frirum, hvor I kan nyde en kop kaffe i fred og ro, mens børnene leger i gårdhaven. Inspiration fra 60’ernes æstetik i udformningen af gelændere, gitre og porte er med til at skabe et anderledes arkitektonisk udtryk.

Minimal vedligeholdelse
Boligernes gennemførte kvalitet understreges af de murede facader i blødstrøgne sten, træ/alu-vinduer og modspillet mellem træbeklædningerne på carport og redskabsrum. Materialerne kræver minimal vedligeholdelse, så I kan bruge tiden på hinanden, børnene og fritidsinteresser i stedet.

Comments are closed.